Installatie RentMagic Box

Een naadloze integratie in je magazijn met een Box voor onbemande uitgifte.

Het is eenvoudig om een RentMagic Box in je magazijn te installeren en te integreren met je RentMagic omgeving. We behandelen dit stap voor stap.

Deze algemene installatie is van toepassing voor zowel de configuratie Click-and-collect als Rent-out-of-the-Box.

RentMagic configuratie

Magazijn aanmaken

Zorg ervoor dat je in je RentMagic omgeving een magazijn aanmaakt voor de RentMagic Box. Een Box is namelijk een magazijn op zichzelf, waar je materiaal aan toe kan kennen, of op een later tijdstip weer vandaan kan halen. Met onderlinge magazijn verplaatsingen is dit mogelijk in het administratieve systeem.

Klik hier voor instructies over het aanmaken van een nieuw magazijn en hou er rekening mee dat je het magazijntype 'RentMagic Box' selecteert.

Locaties definiëren

Na het aanmaken van het magazijn in RentMagic is het ook van belang de lockers in te stellen via het tabblad Locaties in het magazijn.

Klik hier voor nadere instructies over het aanmaken van locaties in het magazijn.

In de sectie RentMagic Box is het belangrijk de gegevens op de juiste manier in te voeren. Bij het veld Locker systeemnaam vul je het adres is wat bekend wordt gemaakt ten tijde van de oplevering van de RentMagic Box. Of vraag het na bij je RentMagic partner.

Het formaat van de locker geef je ook mee.

Het is belangrijk dat alle lockers zijn aangemaakt.