Hoe kun je jezelf weer uitloggen (afmelden)?

Uitloggen in RentMagic maakt je sessie vrij en is veiliger voor ongeoorloofde toegang.

Het is niet onbelangrijk om uit te loggen nadat je werk erop zit. Op het moment dat je afmeldt wordt je sessie namelijk vrijgegeven voor mogelijk een andere collega.

Uitloggen

Om jezelf af te melden in RentMagic:

• Klik op de knop Afmelden in het hoofdmenu.

Nadat je bent afgemeld komt je sessie vrij en je komt automatisch terug in het scherm inloggen.

Als je van je werkplek wegloopt is het soms ook verstandig om af te melden vanwege het feit dat anderen niet ongeoorloofd in je omgeving kunnen rondkijken.