Tabblad Artikelen

Het overzicht van artikelen die in de samenstelling zijn gecombineerd.

De samenstelling bestaat uit een aantal artikelen, welke je in dit overzicht terugvindt. Naast de artikelen kun je ook de volgorde en aantallen bepalen.

Nieuw artikel op samenstelling

Om een artikel toe te voegen aan de samenstelling:

• Klik in de actiebalk op Nieuw.
  • Vul het volledige formulier zo compleet mogelijk:
    • Veld Volgorde: deze bepaald de volgorde van het artikel op de samenstelling. Als de samenstelling op een order wordt geplaatst, dan zal de volgorde van de verschillende artikelen bepaalt worden aan de hand van de volgorde. Vul hier een geheel getal in.
    • Veld Artikel: selecteer het artikel wat je wilt toevoegen op de samenstelling.
    • Veld Aantal: het aantal van het geselecteerde artikel op de samenstelling.
  • Klik in de actiebalk op Opslaan.

Het nieuwe artikel is aangemaakt bij de samenstelling.

Artikel wijzigen op samenstelling

Om een artikel op de samenstelling te wijzigen:

• Gebruik het filter om met een zoekwoord een specifiek artikel te zoeken.
  • Dubbelklik het artikel in het overzicht.
  • Pas de velden aan die je wilt wijzigen en controleer de overige informatie.
  • Klik in de actiebalk op Opslaan om de gegevens te bewaren.

De gegevens zijn direct van kracht.

Artikel verwijderen op samenstelling

Je kunt een artikel verwijderen uit een samenstelling als deze niet meer gebruikt wordt.

Om een artikel op de samenstelling te verwijderen:

• Gebruik het filter om met een zoekwoord een specifiek artikel te zoeken.
  • Selecteer het artikel in het overzicht.
  • Klik op Verwijderen in de actiebalk.
  • Bevestig de melding.

De gegevens zijn direct van kracht.

Veldinformatie

Volgorde

Volgorde artikel bij invoer op order.

• Volgorde
    De volgorde van het artikel bij invoer op de order.

Artikel

Welke artikel en hoeveel op de samenstelling.

• Artikel
    Het artikel  wat op de samenstelling geplaatst moet worden.
  • Aantal
    Hoeveel van dit artikel in een samenstelling geplaatst moet worden.