Tabblad Attesten

Gebruik een attest of certificaat voor extra controle of een contactpersoon een product mag huren.

Een attest kan gekoppeld worden aan een artikel en een contactpersoon. Als een artikel gekoppeld is aan een attest, dient een contactpersoon die het artikel wilt huren hetzelfde soort attest te hebben. Deze functionaliteit is er om extra zekerheid te hebben of iemand gecertificeerd is om een bepaald type product te kunnen huren.

Attest koppelen

Om een attest te koppelen:

• Klik in de actiebalk op Koppelen.
  • Selecteer bij Attest naam het juiste attest wat je wilt koppelen aan het artikel.
  • Klik in de actiebalk op Opslaan.

Het attest is aangemaakt en is direct actief.

Attest ontkoppelen

Om een uitgiftestop te wijzigen:

• Gebruik het filter om met een zoekwoord een specifieke attest te zoeken.
  • Selecteer het desbetreffende attest.
  • Klik in de actiebalk op Ontkoppelen om de attest test ontkoppelen van het artikel.

Het attest is ontkoppeld en niet meer actief voor controle.

Veldinformatie

Attest informatie

Identificatie van het attest.

• Attest naam
    Het te selecteren attest (of certificaat) wat gekoppeld dient te worden aan het desbetreffende artikel.
  • Omschrijving
    Een duidelijke omschrijving van de attest (of certificaat).
  • Uitgebreide omschrijving
    Een iets uitgebreidere omschrijving waarin meer informatie terug te vinden is aan welke facturen voldaan moet worden om gecertificeerd te zijn.

Verstrekker

Indien van toepassing wie de attest heeft verstrekt.

• Verstrekt door
    Door welke instantie het attest (of certificaat) vertrekt of uitgegeven is.