Tabblad Suggestie artikelen

Automatisch geplaatste artikelen om niet te vergeten tijdens aanmaken van een handelsdocument.

De suggesties zijn bijbehorende artikelen die tijdens het invoeren van het artikel op een order automatisch erbij geplaatst worden. Vaak zijn suggesties accessoires of toebehoren die benodigd zijn. Nadat een suggestie artikel is toegevoegd op een order kan deze ook weer worden verwijderd. Een suggestie is geen bindend voorstel.

Nieuw suggestie artikel

Om een nieuw suggestie artikel aan te maken:

• Klik in de actiebalk op Nieuw.
  • Vul het volledige formulier zo compleet mogelijk.
  • Klik in de actiebalk op Opslaan.

Het suggestie artikel is aangemaakt en bij het selecteren van het artikel op een order zal ook de suggestie worden weergegeven.

Suggestie artikel wijzigen

Je kunt een suggestie wijzigen om bijvoorbeeld de aantallen aan te passen.

Om een suggestie artikel te wijzigen:

• Gebruik het filter om met een zoekwoord een specifiek suggestie artikel te zoeken.
  • Dubbelklik het desbetreffende suggestie artikel in het overzicht.
  • Pas de velden aan die je wilt wijzigen en controleer de overige informatie.
  • Klik in de actiebalk op Opslaan om de gegevens te bewaren.

De gegevens zijn direct van kracht.

Suggestie artikel verwijderen

Om een suggestie artikel te verwijderen:

• Gebruik het filter om met een zoekwoord een specifiek suggestie artikel te zoeken.
  • Selecteer het suggestie artikel in het overzicht.
  • Klik op Verwijderen in de actiebalk.
  • Bevestig de melding.

Veldinformatie

Artikel

Identificatie van het artikel.

• Artikel
    Het geselecteerde artikel waar de suggesties op geplaatst worden.

Suggestie artikel

Identificatie van het extra artikel automatisch toe te voegen op offerte, reservering of order.

• Toe te voegen suggestie artikel
    Het geselecteerde artikel als suggestie. Dit artikel zal dus als suggestie worden getoond.
  • Aantal
    Het aantal suggestie artikelen wat op de order geplaatst zal worden.