Standalone

Onbemande levering van artikelen en/of orders in een offline modus.

Standalone is de robuuste manier van het configureren van de RentMagic Box, in een offline situatie. De standalone manier van werken is het minst gebruiksvriendelijk, maar wel de meest eenvoudige en super stabiel. Dit vanwege het feit dat er geen rekening hoeft te worden gehouden met een online toegang via het internet.

Wanneer gebruiken

Heb je een veilige omgeving nodig waarbij grijpvoorraad cruciaal is en waarbij internettoegang lastig te realiseren is? Gebruik dan de Standalone configuratie van de RentMagic Box om toch flexibel te kunnen uitgeven en innemen.

Standalone kan worden gebruikt voor:

• Uitgifte van machines
    Bijv. elektrisch gereedschap of safety equipment
  • Verbruiksartikelen
    Bijv. Supplies, schoenen of PBM's
  • Pick-up-and-return
    Het ophalen van een order met één of meerdere artikelen

Standalone leent zich niet voor echte verhuur waarbij ook een afrekening aan te pas komt. Er is geen echt goede controle op de in- en uitgifte momenten omdat de Box offline is.

Eenvoudige werking

Autorisatie werkt volledig op basis van de QR code. De QR code die verschaft wordt aan de besteller zorgt naast de toegang voor het uitnemen van het artikel, ook voor de autorisatie. Na het scannen van de QR code wordt in feite de bijbehorende lockerdeur geopend en de besteller kan vervolgens het artikel uit de kast nemen.

De Box geconfigureerd in Standalone modus kan combinaties maken tussen pick-up-and-return en direct uitgifte. Sommige artikelen kunnen voor een langere tijd beschikbaar zijn in de Box en er kunnen ook lockers gebruikt worden voor het tijdelijk beschikbaar maken voor de uitgifte van een volledige order. De magazijnverantwoordelijke of leverancier kan vooraf de artikelen van een order in de Box plaatsen en vervolgens een QR code verschaffen aan de besteller die op zijn of haar beurt weer op het juiste moment de artikelen man afhalen.