Tabblad Artikelen

Opties kun je gebruiken op artikelen om configuraties of onderdelen tijdens het verhuurproces aan te duiden.

Optie koppelen

Om een optie te koppelen:

• Klik in de actiebalk op Koppelen.
  • Selecteer bij Optie de juiste optie die je wilt koppelen aan het artikel.
  • Klik in de actiebalk op Opslaan.

De optie is gekoppeld aan het artikel en is direct actief.

Optie ontkoppelen

Om een optie te ontkoppelen:

• Gebruik het filter om met een zoekwoord een specifieke optie te zoeken.
  • Selecteer de desbetreffende optie.
  • Klik in de actiebalk op Ontkoppelen om de optie te ontkoppelen van het artikel.

De optie is ontkoppeld en niet meer te selecteren tijdens het logistieke proces.

Veldinformatie

Optie

Identificatie van de artikeloptie.

• Optie
    De generieke optie die gekoppeld gaat worden aan een product.
  • Artikelnr.
    Het unieke artikel waar de optie aan gekoppeld moet worden.