Tabblad Leveranciers

Leveranciers zijn de organisaties waar artikelen ingekocht of ingehuurd worden. Een contactpersoon kan gekoppeld worden aan een leverancier.

Leverancier koppelen

Om een leverancier te koppelen aan een contactpersoon:

• Klik in de actiebalk op Koppelen.
  • Selecteer bij Leveranciersnr de juiste leverancier die je wilt koppelen aan de contactpersoon.
  • Klik in de actiebalk op Opslaan.

De leverancier is gekoppeld aan de contactpersoon. Deze informatie is direct actief.

Leverancier ontkoppelen

Om een leverancier te ontkoppelen:

• Gebruik het filter om met een zoekwoord een specifieke leverancier te zoeken.
  • Selecteer de desbetreffende leverancier.
  • Klik in de actiebalk op Ontkoppelen om de leverancier te ontkoppelen van de contactpersoon.

Veldinformatie

Leverancier

De leverancier die aan de contactpersoon gekoppeld wordt.

• Leveranciersnr.
    De geselecteerde leverancier die gekoppeld wordt aan de vooraf geselecteerde contactpersoon.

Contactpersoon

De contactpersoon die aan de leverancier gekoppeld wordt.

• Contactpersoon
    De geselecteerde contactpersoon die gekoppeld wordt aan de geselecteerde leverancier. De contactpersoon is reeds geselecteerd vanuit het vorige overzicht.