Tabblad Contactpersonen

Leveranciers zijn de organisaties waar artikelen ingekocht of ingehuurd worden. Een contactpersoon kan gekoppeld worden aan een leverancier.

Je kunt een contactpersoon koppelen aan je leverancier, of andersom, hoe je het ook bekijkt.

Contactpersoon koppelen

Om een contactpersoon te koppelen aan de leverancier:

• Vanuit het overzicht klik je in de actiebalk op Koppelen.

Het details formulier voor het koppelen van een contactpersoon wordt weergegeven.

• Vul alle velden zo compleet mogelijk in. Het veld leverancier is al ingesteld vanuit het vorige overzicht.
  • Klik in de actiebalk op Opslaan.

De contactpersoon is per direct gekoppeld aan de leverancier.

Contactpersoon ontkoppelen

Een bestaande contactpersoon die niet meer actief is bij een leverancier kun je ontkoppelen.

Om een contactpersoon te ontkoppelen:

• Gebruik het filter om met een zoekwoord een specifieke contactpersoon te zoeken.
  • Selecteer de contactpersoon in het overzicht.
  • Klik op Ontkoppelen in de actiebalk.
  • Bevestig de melding.

De contactpersoon wordt per direct ontkoppeld (verwijderd) van de leverancier.

Veldinformatie

Leverancier

De leverancier die aan de contactpersoon gekoppeld wordt.

• Leveranciersnr.
    De geselecteerde leverancier die gekoppeld wordt aan de vooraf geselecteerde contactpersoon.

Contactpersoon

De contactpersoon die aan de leverancier gekoppeld wordt.

• Contactpersoon
    De geselecteerde contactpersoon die gekoppeld wordt aan de geselecteerde leverancier. De contactpersoon is reeds geselecteerd vanuit het vorige overzicht.