Verzonden e-mails

Alle verstuurd e-mails vanuit RentMagic naar klanten en/of gebruikers.

In de module verzonden e-mails kun je alle verzonden e-mails bekijken en eventueel verwijderen. Nadat het systeem een e-mail automatisch heeft verstuurd, wordt automatisch een kopie ervan in de e-mailgeschiedenis bijgehouden. Hiermee is het altijd mogelijk om te achterhalen of een e-mail daadwerkelijk is verstuurd. Je kunt deze functionaliteit vergelijken met verzonden items in bijvoorbeeld Outlook.

Let op: Als een e-mail getoond wordt in de e-mailgeschiedenis is er nog geen volledige garantie dat de e-mail is aangekomen bij de ontvangende partij. Meer informatie kun je hier het beste over inwinnen bij je systeembeheerder.

Open overzicht verzonden e-mails

Om het overzicht van de verzonden e-mails binnen RentMagic te openen:

• Navigeer in het hoofdmenu naar Instellingen > Rapportage en e-mail > Verzonden e-mails.

Het overzicht van de e-mails wordt nu geopend.

• Gebruik het filter om met een zoekwoord een specifieke e-mail te zoeken.

E-mail opnieuw verzenden

Het is mogelijk om een e-mail uit de lijst van verzonden e-mails opnieuw te verzenden. Als bijvoorbeeld een e-mail niet is aangekomen bij de ontvanger, dan kan desgewenst de e-mail opnieuw worden verzonden.

Om één of meerdere e-mails binnen RentMagic opnieuw te versturen:

• Selecteer de e-mail(s) die je opnieuw wilt versturen.
  • Klik in de actiebalk op Verzend e-mail.

De e-mail(s) zullen opnieuw worden verzonden.

Veldinformatie

Uitleverinformatie

Verzendinformatie over de verzonden e-mail.

• Verzonden aan:
    Onder constructie
  • Verzonden CC:
    Onder constructie
  • Verzonden BCC:
    Onder constructie

Inhoud

De inhoud van de verzonden e-mail.

• E-mail onderwerp
    Het onderwerp van de verzonden e-mail.
  • E-mail inhoud
    De inhoud van de verzonden e-mail.