E-mail

Serverinstellingen voor uitgaande e-mail.

Veldinformatie

Afzender

Van welke afzender de e-mail verstuurd wordt.
  • E-mail afzender adres
    Deze instelling geeft aan welk e-mail adres wordt getoond als afzender wanneer e-mails verstuurd worden door het systeem.

E-mailsjablonen

Alle instellingen gerelateerd tot e-mailsjablonen binnen RentMagic.

• Standaard e-mail sjabloon bij het registreren van een klant
    Als een klant zich registreert ontvangt deze klant een e-mail met de inhoud zoals in het e-mailsjabloon.

SMTP instellingen

Instellingen als van SMTP gebruik gemaakt wordt.
  • Gebruik SMTP server authenticatie
    Deze instelling dient te worden ingesteld als er via het SMTP protocol e-mails moeten worden verstuurd. Met deze instelling is het mogelijk om gepersonaliseerde e-mails te versturen. E-mails worden verstuurd onder de eigen bedrijfsnaam, met eigen bedrijfsgegevens. Verdere informatie of instellingen kun je navragen bij je systeembeheerder.
  • SMTP server adres

Deze instelling is een aanvulling op SMTP authenticatie. Verdere informatie kun je navragen bij je systeembeheerder.

• SMTP poort
    Deze instelling is een aanvulling op SMTP authenticatie. Verdere informatie kun je navragen bij je systeembeheerder.
  • SMTP server gebruikersnaam
    Deze instelling is een aanvulling op SMTP authenticatie. Verdere informatie kun je navragen bij je systeembeheerder.
  • SMTP server wachtwoord
    Deze instelling is een aanvulling op SMTP authenticatie. Verdere informatie kun je navragen bij je systeembeheerder.