Integratie en publicatie

Communicatie en publicatie instellingen buiten RentMagic zelf.

Veldinformatie

Zichtbaarheid

Wat mag er wel of niet publiekelijk zichtbaar zijn voor RentMagic Shop of via een REST API integratie.
  • Gebruikers informatie publiekelijk in te zien via de front-end
    Onder constructie
  • Magazijn informatie publiekelijk in te zien via de front-end
    Onder constructie
  • Artikel informatie publiekelijk in te zien via de front-end
    Onder constructie
  • Categorie informatie publiekelijk in te zien via de front-end
    Onder constructie
  • Artikel afbeeldingen publiekelijk in te zien via de front-end
    Afbeeldingen die op een artikel geüpload zijn worden ook zichtbaar in RentMagic Shop (of een andere front-end).

E-mail

E-mail verkeer voor geautomatiseerde processen.
  • E-mailsjabloon voor registratie op RentMagic Shop
    De naam van het e-mail sjabloon welke gebruikt kan worden als iemand zich registreert via de RentMagic Shop.
  • E-mailsjabloon bij het registreren van een sub-gebruiker binnen RentMagic
    Als een extra contactpersoon registreert via RentMagic Shop wordt een e-mail ontvangen met informatie zoals in het geselecteerde e-mailsjabloon.
  • Wachtwoord vergeten email-sjabloon
    Welk e-mail sjabloon ontvangen wordt door een gebruiker die zijn of haar wachtwoord vergeten is.
  • E-mailsjabloon voor het creëren van een reservering
    Als een reservering is aangemaakt wordt een e-mail ontvangen zoals deze eruit ziet op het e-mailsjabloon.
  • E-mailsjabloon voor het creëren van een order
    Als een order is aangemaakt wordt een e-mail ontvangen zoals deze eruit ziet op het e-mailsjabloon.
  • E-mailsjabloon voor gebruikersregistratie back-end van RentMagic
    Als een gebruiker aangemaakt wordt in de back-end van RentMagic wordt een e-mail verstuurd zoals op het e-mailsjabloon.