SAML

Instellingen voor Single Sign On.

Dit zijn geavanceerde instellingen.

Veldinformatie

Identity provider

Alle instellingen gerelateerd tot de IdentityProvider behorend tot SAML.
  • De naam van de provider, zoals die doorgestuurd wordt in het request
    Onder constructie
  • De Single Sign On url, de gebruiker wordt geredirect naar deze url bij het inloggen via SAML
    Onder constructie
  • SAML certificaat (in tekst)
    Onder constructie

Gebruikers

Alle instellingen gerelateerd tot de gebruikers behorend tot SAML.
  • Gebruiker aanmaken als deze nog niet bestaat
    Onder constructie
  • Externe gebruikers aanmaken, als die nog niet bestaan (RentMagic Shop)
    Onder constructie
  • Het XPath om de gebruikersnaam op te halen uit de SAML response
    Onder constructie

RentMagic

Alle instellingen gerelateerd tot RentMagic binnen de koppeling met SAML.
  • EntityID van de RentMagic omgeving
    Onder constructie
  • ConsumerService URL van de RentMagic omgeving