Systeem

Instellingen en configuratie voor het algemene gebruik en weergave.

Veldinformatie

Inloggen

Instellingen na het inloggen in RentMagic.

• Automatisch te openen module na inloggen
    Welke module automatisch geopend dient te worden nadat gebruikers inloggen in RentMagic. Dit is wel een instelling die geldt voor alle gebruikers.

Standaardweergave

Weergave instellingen binnen geheel RentMagic.

• Gebruik eenvoudige interface
    Als je gebruik wilt maken van de eenvoudige indeling van de gebruikersschermen, waarbij de uitlijning van de velden horizontaal is, in plaats van verticaal met secties.
  • Sidebar verbergen
    Als je de sidebar niet gebruikt kun je deze eenvoudig verbergen.
  • Zijbalk altijd tonen op tabbladen
    Als de actieknoppen zichtbaar moeten zijn onder de tabbladen dan kun je deze optie selecteren.
  • Standaard paginagrootte voor overzichten
    Het aantal regels wat ingeladen wordt op de overzichten. Hoe kleiner het aantal, hoe sneller het systeem reageert.
  • Tekstlabels hoofdmenu tonen
    Als je het hoofdmenu (aan de linkerkant) wilt voorzien van tekst labels bij de icoontjes.
  • Formuliersecties verbergen
    Als je de groepering van de sectie bij de velden niet wilt toepassen kun je deze verbergen.
  • Toestaan ​​dat orderregels in beschikbaarheidsgrafieken individueel worden aangepast
    Selecteer deze optie als orderregels (artikelen) tijdens de beschikbaarheid moeten kunnen worden aangepast.
  • Image handler
    Een specifieke instelling om de image handler (technische instelling) aan te passen om afbeeldingen op een andere manier te renderen.

Planningsweergave

Hoe de planning wordt weergegeven.
  • Standaard tijdsduur van taken in planning (in minuten)
    De lengte duur van een taak als deze aangemaakt wordt in RentMagic.
  • Aantal getoonde maanden in beschikbaarheidsdiagram
    De lengteduur van het aantal maanden wat in het beschikbaarheidsdiagram wordt weergegeven. De informatie wordt vooraf ingeladen en afhankelijk van de maximale duur van het aanmaken van een reservering/order wordt de lengte vooraf ingeladen vanuit de database.

Licentie

Meldingsweergave voor licentie afloop.

• Aantal dagen waarschuwingsmelding abonnement afloopdatum
    Deze instelling geeft aan hoeveel dagen voor het verlopen van de RentMagic licentie een waarschuwing in beeld wordt getoond. Voordat deze periode verstreken is dient de licentie vernieuwd te worden om de applicatie te blijven gebruiken. Zeker in een on-premise situatie is het belangrijk deze instelling niet over te slaan.