Tabblad Uitzonderlijke openings-/sluitingsdagen

Specifieke openings- of sluitingsdagen in het magazijn voor het ophalen en terugbrengen van artikelen.

Voor de standaard openingsdagen is het makkelijk om de gewone werkdagen te selecteren en alleen voor de uitzonderlijke sluitingsdagen is het makkelijk om deze als datum in te voeren. Dat kan in deze module. Je kunt feestdagen invoeren op een eenvoudige manier, welke je dan definieert als sluitingsdag.

Nieuwe openings-/sluitingsdag

Om een nieuwe openings- of sluitingsdag aan te maken:

• Vanuit het overzicht klik je in de actiebalk op Nieuw.

Het details formulier voor het aanmaken van een nieuwe openingsdag wordt weergegeven. Informatie over de velden kun je hieronder bij Veldinformatie vinden.

• Vul alle velden zo compleet mogelijk in.
  • Klik in de actiebalk op Opslaan.

De openings- of sluitingsdag is aangemaakt en is direct actief binnen het magazijn.

Openings-/sluitingsdag wijzigen

Je kunt een bestaande openings- of sluitingsdatum aanpassen. Zorg ervoor dat de openings- of sluitingsdatum uniek is en dat deze nog niet bestaat.

Om een bestaande openings- of sluitingsdatum te wijzigen:

• Gebruik het filter om met een zoekwoord een specifiek openings- of sluitingsdatum te zoeken.
  • Dubbelklik de datum in het overzicht.
  • Pas de velden aan die je wilt wijzigen en controleer de overige informatie.
  • Klik in de actiebalk op Opslaan om de gegevens te bewaren. De gegevens zijn direct actief.

Openings-/sluitingsdag verwijderen

Je kunt een bestaande openings- of sluitingsdatum verwijderen.

Om een openings- of sluitingsdatum te verwijderen:

• Gebruik het filter om met een zoekwoord een specifieke openings- of sluitingsdatum te zoeken.
    • Dubbelklik de datum.
    • Klik op Verwijderen in de actiebalk.
    • Bevestig de melding.

Veldinformatie

Openings- of sluitingsdag

Informatie over de openings- of sluitingsdag.
    • Is sluitingsdag
      Als de op te geven datum een sluitingsdag dient te zien. Het magazijn zal op die datum gesloten zijn.
    • Opening- of sluitingsdatum
      De desbetreffende datum.

Tabblad Openingsdag

De tijdvakken behorende bij de geselecteerde openingsdag. De tijdvakken zijn de afhaal of terugbreng momenten voor klanten wanneer bijvoorbeeld de balie open is.

Nieuw tijdvak

Je kunt een tijdvak toevoegen om deze selecteerbaar te maken voor de gebruiker.

Om een nieuw tijdvak aan te maken:

• Vanuit het overzicht klik je in de actiebalk op Nieuw.

Het details formulier voor het aanmaken van een nieuw tijdvak wordt weergegeven. Informatie over de velden kun je hieronder bij Veldinformatie vinden.

• Vul alle velden zo compleet mogelijk in.
    • Klik in de actiebalk op Opslaan.

Tijdvak wijzigen

Je kunt een reeds bestaand tijdvak wijzigen.

Om een bestaand tijdvak te wijzigen:

• Gebruik het filter om met een zoekwoord een specifiek tijdvak te zoeken.
    • Dubbelklik het tijdvak in het overzicht.
    • Pas de velden aan die je wilt wijzigen en controleer de overige informatie.
    • Klik in de actiebalk op Opslaan om de gegevens te bewaren. De gegevens zijn direct actief.

Tijdvak verwijderen

Tijdvakken die niet meer gebruikt worden kunnen worden verwijderd. De verwijderde tijdvakken kunnen in nieuwe selecties niet meer worden geselecteerd.

Om een tijdvak te verwijderen:

• Gebruik het filter om met een zoekwoord een specifiek tijdvak te zoeken.
    • Dubbelklik het tijdvak.
    • Klik op Verwijderen in de actiebalk.
    • Bevestig de melding.

Veldinformatie

Tijdvak

De ingevulde waarde van het tijdvak.

• Tijdvak
      De unieke omschrijving van het tijdvak. Deze omschrijving wordt ook gebruikt als sleutel met andere tabellen binnen RentMagic.
    •  Volgorde
      Een uniek nummer waarmee de volgorde wordt bepaald in het overzicht.
    • Is beschikbaar voor uitgifte
      Onder constructie
    • Start
      Onder constructie
    • Is beschikbaar voor einde-huur
      Onder constructie
    • Einde: