What is a user in RentMagic?

Users are individuals who can log into the system, but they can also be users for a possible front end, for example an informational website or RentMagic Shop.

In het Gebruikersoverzicht is het mogelijk om gebruikers van het systeem te beheren. Je kunt hier nieuwe gebruikers aanmaken, aanpassen en verwijderen. Gebruikers zijn personen die kunnen inloggen in het systeem, maar het kunnen ook gebruikers zijn voor een mogelijke frontend, bijvoorbeeld een informatieve website met informatie over verhuurartikelen alsook een webshop die een stuk uitgebreider is. Een gebruiker is dan één op één gekoppeld met een contactpersoon. Een contactpersoon is gekoppeld aan een klant.

Onafhankelijk van de gekozen licentie en aantallen gebruikers, kunnen een oneindig aantal gebruikers worden aangemaakt in het systeem. De gekozen licentie, of het aantal gebruikerslicenties wat actief is op het systeem, heeft alleen invloed op het aantal gelijktijdige gebruikers. Met gelijktijdige gebruikers wordt bedoeld: het aantal personen wat tegelijkertijd inlogt in het systeem.

To access the system settings module click Settings Button-settings Users Users.

The overview of users in RentMagic will now open.