Tabblad Klantgroep artikelen

Om een assortiment in te stellen op een klantgroep is het mogelijk deze module te gebruiken. Je kunt bepaalde artikelen koppelen aan een klantengroep.

Hiermee is het mogelijk om specifieke artikelen alleen beschikbaar te maken voor een selectie van klanten. Ook is het mogelijk voor één specifieke klant een assortiment te behouden in de verhuurvloot door voor deze ene klant een aparte klantgroep op te zetten.

Artikel koppelen

Om een artikel te koppelen aan de klantgroep:

• Vanuit het overzicht klik je in de actiebalk op Koppelen.

Het details formulier voor het koppelen van een artikel wordt weergegeven.

• Vul alle velden zo compleet mogelijk in. Het veld klantgroep is al ingesteld vanuit het vorige overzicht.
  • Klik in de actiebalk op Opslaan.

Het artikel is per direct gekoppeld aan de klantgroep.

Artikel ontkoppelen

Een bestaand artikel wat niet meer gekoppeld hoeft te zijn aan een klantgroep kun je ontkoppelen.

Om een artikel te ontkoppelen:

• Gebruik het filter om met een zoekwoord een specifiek artikel te zoeken.
  • Selecteer het artikel in het overzicht.
  • Klik op Ontkoppelen in de actiebalk.
  • Bevestig de melding.

Het artikel wordt per direct ontkoppeld (verwijderd) van de klantgroep.

Veldinformatie

Artikel

Het artikel wat in het assortiment voor de klantgroep komt.

• Artikel
    Selecteer een artikelnummer welke gekoppeld moet worden aan de reeds geselecteerde klantgroep.

Klantgroep

De klantgroep die het artikel in het assortiment krijgt.

• Klantgroep
    De reeds geselecteerde klantgroep. Dit veld wordt automatisch ingevuld vanuit het klantgroep details scherm.