Tabblad Contactpersonen

Contactpersonen worden gebruikt in handelsproces om de verantwoordelijkheid aan te duiden.

Aan de hand van een gekozen contactpersoon kun je zien wie verantwoordelijk is voor de verhuurde artikelen. Tevens wordt de contactpersoon gebruikt om e-mails en correspondentie te versturen.

Nieuwe contactpersoon

Om een nieuwe contactpersoon aan te maken bij de klant:

• Vanuit het overzicht klik je in de actiebalk op Nieuw.

Het details formulier voor het aanmaken van een nieuwe contactpersoon wordt weergegeven.

• Vul alle velden zo compleet mogelijk in. Meer informatie over de velden is terug te vinden op deze pagina.
  • Klik in de actiebalk op Opslaan.

De contactpersoon is aangemaakt en deze kun je per direct gebruiken.

Contactpersoon wijzigen

Om een bestaand contactpersoon te wijzigen:

• Gebruik het filter om met een zoekwoord een specifiek contactpersoon te zoeken.
  • Dubbelklik het desbetreffende contactpersoon in het overzicht.

Het formulier van het contactpersoon wordt geopend.

• Pas de velden aan die je wilt wijzigen en controleer de overige informatie. Meer informatie over de velden is terug te vinden op deze pagina.
  • Klik in de actiebalk op Opslaan om de gegevens te bewaren.

De gegevens zijn direct actief en bestaande documenten met verwijzingen naar de contactpersoon worden direct bijgewerkt.

Contactpersoon verwijderen

Een bestaande contactpersoon welke niet meer gebruikt wordt kun je verwijderen.

Om een contactpersoon te verwijderen:

• Gebruik het filter om met een zoekwoord een specifieke contactpersoon te zoeken.
  • Selecteer de contactpersoon in het overzicht.
  • Klik op Verwijderen in de actiebalk.
  • Bevestig de melding.

De contactpersoon wordt per direct verwijderd uit het systeem.